Üst - Reklam

3. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

3. Olağan Genel Kurul toplantısı için 1. toplantı 30.09.2017 tarihinde dernek merkezinde toplanıldı. 1. toplantı da yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 2. toplantı 09.10.2017 tarihi Pazartesi günü saat 15.00-17.00 arasında The Green Park Pendik Hotel'de yapıldı. 3. Olağan Genel Kurul sonuçlarına göre aşağıdaki isimler 2017-2019 dönemi için Yönetim ve Denetim Kurulları Asil ve Yedek üyeleri olarak seçilmiştir.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Ömer DEMİRBİLEK

Ayşe Şükran KARAGÖZ

KISACA BİZ

Sağlık Bilimleri Fakülteleri / Yüksekokullarında Acil Yardım ve Afet Yönetimi alanında lisans derecesinde eğitim alarak bu alanda profesyonelleşen Acil Yardım ve Afet Yöneticilerinin meslek örgütüdür. Derneğimiz, mezunların istihdamına yönelik Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri, Türk Kızılay'ı, AFAD, İtfaiye Teşkilatları, İlgili STK'lar ve özel sektördeki çalışma alanlarında istihdamına yönelik çalışmalar yürütmektedir. Ayrıca, dernek olarak mezunların mesleki kalitesini artırmaya yönelik mezuniyet öncesi ve sonrası eğitim faaliyetleri çerçevesinde kurs, çalıştay, panel, sempozyum, kongre gibi bilimsel etkinlikler yapmaktadır.

HIZLI İLETİŞİM

E-Mail: info@ayayder.org