Dernek Üyemiz Ayşe Tazegül BEKCİ Gümüşhane Üniversitesi Afet Yönetimi alanında Doktora derecesini almıştır. 11 Aralık 2024, 00:36

Ayşe Tazegül BEKCİ, 2011 yılında Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesini bitirdi. Bir yıl ingilizce hazırlık eğitimi sonrası dört yıl lisans öğrenimini tamamlayarak 2017 yılında Gümüşhane Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi programından mezun oldu. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü bitirdi. 2019 yılında Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programından "Arama Kurtarma ve Müdahale Kurum Çalışanlarının Teknoloji Tutumları ile Bilgi Teknolojilerini Kullanma Düzeylerinin İncelenmesi" başlıklı tez ile bilim uzmanlığı derecesini aldı. 2019 yılında Türk Kızılay Afet Yönetimi Genel Müdürlüğünde Afet Yönetimi Uzmanı olarak çalışmaya başladı ve afet/acil durumlarda sahada aktif olarak görev aldı. Halen burada görev yapmaktadır. Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Anabilim Dalı Doktora programında, "Afet Risk Yönetimi Kapsamında İklim Okuryazarlığı Ölçeği Geliştirilmesi" başlıklı doktora tezini başarıyla tamamlayarak mezun oldu.
DIĞER HABERLER
-
Dernek Üyemiz Ar. Gör. Musab Süleyman KÖÇER Dokuz Eylül Üniversitesi Afet Yönetimi Doktora programından Doktora derecesini almıştır.
10 Nisan 2025, 15:56 -
Dernek Başkan Yardımcımız Dr. Bektaş SARI, Ege Üniversitesi, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümüne “Doktor Öğretim Üyesi” olarak atanmıştır.
09 Nisan 2025, 22:47 -
Dernek Yönetim Kurulu üyemiz Mehmet Metehan ÇETİNTAŞ Beylikdüzü Belediyesi Afet İşleri Müdürü olarak atanmıştır.
08 Nisan 2025, 22:57 -
Dernek Üyemiz Öğr. Gör. Ahmet GÜLSOY Gümüşhane Üniversitesi Afet Yönetimi Doktora programından Doktora derecesini almıştır.
16 Mart 2025, 00:34 -
Dernek Üyemiz Fatma GÜNDÜZ Sinop Üniversitesi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.
16 Mart 2025, 00:32 -
Dernek Üyemiz Samet Dinçer Sinop Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programına Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.
16 Mart 2025, 00:29 -
Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt ÇALIŞKAN'a Üniversitelerarası Kurul tarafından "Halk Sağlığı" alanında Doçent ünvanı verilmiştir.
28 Şubat 2025, 14:59 -
Dernek Üyemiz Gamze Aydın İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programına ‘‘Öğretim Görevlisi’’ olarak atanmıştır
26 Şubat 2025, 14:49 -
Dernek Üyemiz Öğr. Gör. Dr. Ezgi ATALAY Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.
23 Şubat 2025, 16:04 -
Dernek Üyemiz Emrah GÖKKAYA Kayseri Üniversitesi'ne “Doktor Öğretim Üyesi” olarak atanmıştır.
07 Şubat 2025, 21:30