Dernek Üyemiz Ramazan Aslan Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Anabilim dalı Doktora Programından ‘‘Doktora’’ derecesini almıştır 16 Eylül 2021, 21:31

Dernek Üyemiz Ramazan Aslan Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Afet Yönetimi Anabilim dalı Doktora Programından ‘‘Doktora’’ derecesini almıştır. Üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Ramazan ASLAN-Biyografi: 1994 yılında Kocaeli’de doğdu. 2012 yılında İzmit Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği programından bölüm birincisi olarak mezun oldu. Mezuniyet sonrası Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans programına yerleşti. Aynı yıl Acil Tıp Teknisyeni olarak Şanlıurfa 112’de çalışmaya başladı. Ardından 2013/2016 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi programında eğitimi sürerken Çanakkale 112 de çalıştı. 2014 yılında UMKE temel eğitimi alarak Çanakkale de bulunduğu sürede Güney Marmara UMKE’nin aktif üyelerinden oldu. Bu süreçte Çanakkale Savaşları 100. yıl anma törenleri, ege denizinde meydana gelen mülteci olayları gibi birçok olayda görev aldı. Gönüllü olarak Ceylanpınar Misafir Kampı’nda çalıştı. Haziran 2016’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Pedagojik Formasyon Eğitimini tamamladı ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Lisans Programından bölüm birincisi olarak mezun oldu. Mezuniyet sonrası İstanbul 112’de Acil Tıp Teknisyenliği görevine devam eden Aslan Atatürk Havalimanı patlaması gibi olaylarda görev aldı. İstanbul 112’nin ardından Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başladı. Aslan’ın SSCI, SCI-E, ESCI, diğer uluslararası indeksler ve TR dizin kapsamında taranan dergilerde makaleleri yayımlanmıştır. Yine birden fazla bilimsel araştırma projesine dahil olmuş, kitap bölümü yazarlıkları yapmış ve birçok bilimsel toplantıda bildiri sunumu gerçekleştirmiştir. İyi derecede İngilizce bilen Aslan’ın hobileri arasında kültür gezileri, fotoğrafçılık ve dağcılık sporu bulunmaktadır.
DIĞER HABERLER
-
Dernek Üyemiz Ar. Gör. Musab Süleyman KÖÇER Dokuz Eylül Üniversitesi Afet Yönetimi Doktora programından Doktora derecesini almıştır.
10 Nisan 2025, 15:56 -
Dernek Başkan Yardımcımız Dr. Bektaş SARI, Ege Üniversitesi, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümüne “Doktor Öğretim Üyesi” olarak atanmıştır.
09 Nisan 2025, 22:47 -
Dernek Yönetim Kurulu üyemiz Mehmet Metehan ÇETİNTAŞ Beylikdüzü Belediyesi Afet İşleri Müdürü olarak atanmıştır.
08 Nisan 2025, 22:57 -
Dernek Üyemiz Öğr. Gör. Ahmet GÜLSOY Gümüşhane Üniversitesi Afet Yönetimi Doktora programından Doktora derecesini almıştır.
16 Mart 2025, 00:34 -
Dernek Üyemiz Fatma GÜNDÜZ Sinop Üniversitesi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.
16 Mart 2025, 00:32 -
Dernek Üyemiz Samet Dinçer Sinop Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programına Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.
16 Mart 2025, 00:29 -
Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt ÇALIŞKAN'a Üniversitelerarası Kurul tarafından "Halk Sağlığı" alanında Doçent ünvanı verilmiştir.
28 Şubat 2025, 14:59 -
Dernek Üyemiz Gamze Aydın İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım programına ‘‘Öğretim Görevlisi’’ olarak atanmıştır
26 Şubat 2025, 14:49 -
Dernek Üyemiz Öğr. Gör. Dr. Ezgi ATALAY Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır.
23 Şubat 2025, 16:04 -
Dernek Üyemiz Emrah GÖKKAYA Kayseri Üniversitesi'ne “Doktor Öğretim Üyesi” olarak atanmıştır.
07 Şubat 2025, 21:30