KBRN WEBINAR SERİSİ I: Ülkemizde KBRN Yapılanması ve KBRN Eğitimine Genel Bakış konferansı gerçekleştirildi. 10 Mart 2024, 11:29
19. AYAYDER AKADEMİ Konferans Serisi/I.KBRN WEBINAR Serisi Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı ve KBRN ve Toksikolojik Afetler ABD Başkanı Prof. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ hocamızın moderatörlüğünde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıbbi KBRN Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Kenar tarafından "Ülkemizde KBRN Yapılanması ve KBRN Eğitimine Genel Bakış" başlıklı konferans verilmiştir.
Prof. Dr. Levent KENAR tarafından Acil Yardım ve Afet Yönetimi lisans mezunlarının lisansüstü eğitim fırsatları arasında yer alan KBRN konusunda Türkiye ve Dünya'daki örnek yüksek lisans ve doktora programları, araştırma merkezleri vb. çalışmaları paylaşıldı. Türkiye'nin bölgesel olarak üstünde durması gereken en stratejik konulardan birisi KBRN konusudur. Konferans katılımcılardan gelen soru-cevap bölümü ile tamamlandı. Değerli hocamıza konferanstan dolayı teşekkür ederiz.
#AcilYardımveAfetYönetimi #AcilYardım #AfetYönetimi #KimyasalBiyolojikRadyolojikNükleer #KBRN #CBRN Acil Yardım ve Afet Yöneticileri Derneği
DIĞER HABERLER
-
AYAYDER Akademi Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ramazan ASLAN Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümüne “Doktor Öğretim Üyesi” olarak atanmıştır.
13 Kasım 2025, 13:39 -
AYAYDER Akademi Üyesi Dr. Ahmet GÜLSOY Kastamonu Üniversitesi Taşköprü Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programına “Doktor Öğretim Üyesi” olarak atanmıştır.
22 Ekim 2025, 21:10 -
Acil Yardım ve Afet Yönetimi Lisans Programları Bölüm Başkanları Koordinasyon Kurulu Toplandı.
22 Ekim 2025, 21:00 -
Acil Yardım ve Afet Yönetimi Lisans Öğrencilerine Yönelik Afet Risk Azaltma Proje Yarışması
19 Eylül 2025, 12:43 -
Türk Kızılay Afet Yönetimi ve İklim Değişikliği Genel Müdürü Doç. Dr. Kurtuluş AÇIKSARI’yı ziyaret ettik.
14 Eylül 2025, 14:18 -
AFAD Yönetimi Hizmetleri Genel Müdürü Cengiz GEVREK'i Ziyaret Ettik
14 Eylül 2025, 14:12 -
Afet İşleri Müdürü Olarak Atanan Meslektaşımız Mehmet Metehan ÇETİNTAŞ'a hayırlı olsun ziyareti
14 Eylül 2025, 14:05 -
Olağan Genel Kurul Toplantısı
12 Eylül 2025, 13:48 -
Dernek Üyemiz Öğr. Gör. Yusuf UYAN Dokuz Eylül Üniversitesi Afet Yönetimi Doktora programından Doktora derecesini almıştır
14 Eylül 2025, 00:01 -
AYAYDER Akademi Üyesi Öğr. Gör. Hüseyin Ali YÜZER Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Doktora programından Doktora derecesini almıştır.
09 Eylül 2025, 22:18











